De tekeningen

Speciaal voor onze crowdfunding gaat Kees aan de slag met drie unieke tekeningen. Kees heeft een enorme fascinatie voor Japan en voor de historie van Nederland. Hij koos voor zijn ontwerp dan ook drie typisch Hollandse gebouwen, maar niet zómaar gebouwen: Het Scheepvaartmuseum met zijn unieke VOC-schip, het koninklijke Huis ten Bosch en het historische stadhuis van Gouda.


Elk van deze drie iconen is in replica nagebouwd in 'Huis ten Bosch', een Japans pretpark in Nagasaki. Kees hoopt van harte deze replica's op een dag in Japan te kunnen bewonderen.

Minuscule precisie

Wanneer Kees begint met een tekening, gaat daar een heel proces aan vooraf. Hij doet onderzoek naar de kleinste details, bekijkt het gebouw van alle kanten en speurt net zo lang tot hij het gebouw van binnen en van buiten kan dromen. Pas dan gaat hij met minuscule precisie aan het werk om elk detail te vangen. Kees' tekeningen zijn levensecht en ongelofelijk gedetailleerd. Er wordt maanden aan liefde, maar ook bloed, zweet en tranen in gestopt.

Al twee tekeningen klaar

Wat een preciesie! De eerste tekeningen van Kees zijn klaar en wat zijn het weer een meesterwerken. Wil jij ook zo'n tekening aan de muur? Doneer dan €70,- of meer aan de crowdfunding voor Kees Vliegt Uit en ontvang een hoogwaardige replica van Kees' zijn tekening. Op papier, aluminium of zelfs ingelijst. Je kiest zelf welk van de drie tekeningen je wilt ontvangen.

Wacht dus niet langer en help mee de film mogelijk te maken!

Doneer nu