Kom in actie voor Kees!

20 mei 2021 13:47

We hebben al een mooi bedrag opgehaald voor de vervolg docu 'Kees vliegt uit', maar we zijn er nog niet. Daarom kun je vanaf nu ook een actie starten voor Kees. Wil jij Kees helpen bij het mogelijk maken van zijn nieuwe documentaire? Start dan je eigen sponsoractie!

 

 

Ga aan de slag!

Met de gekste uitdagingen kun jij geld ophalen voor Kees. Verzin een leuke activiteit zoals bijvoorbeeld hardlopen, wielrennen of taarten bakken en vraag je familie en vrienden om je te sponsoren. En je doet het niet voor niets, want ook jij kunt er iets mee verdienen!

Wat kan ik verdienen?

Hoe meer geld je ophaalt, hoe meer je kunt verdienen. Hoe leuk is dat! Van meerdere tickets voor het première event in de ArenA tot en met een ingelijste afdruk van één van Kees zijn tekeningen. Daar wil je toch gelijk mee beginnen?

  • Bij €17,50 krijg je 1 ticket voor de première
  • Bij €35 krijg je 2 tickets voor de première
  • Bij €70 krijg je 5 tickets voor de première en een hoogwaardige afdruk van Kees zijn tekening
  • Bij €250 krijg je 5 tickets voor de première en een aluminium afdruk van Kees zijn tekening
  • Bij €2000 krijg je 2 skybox-uitnodigingen voor de première en een ingelijste afdruk van Kees zijn tekening

Ja, ik start een actie voor Kees!

*Heb je al een donatie gedaan en daarmee tickets voor de première verdiend? Dan komen de tickets die je verdient met je sponsoractie er gewoon bovenop en kan je met nóg meer vrienden naar de première in de ArenA!

Geen actie starten, maar wel meehelpen?

Dat kan! Met een eenmalige donatie kun je samen met HandicapNL en Doclines de documentaire van Kees mogelijk maken. Ook met jouw donatie kan je tickets scoren voor de première. Wacht niet langer en doneer!

Ja, ik help mee!